Pasta met gamba’s en pesto
Ingrediënten :
Bereiding :
Voorbereiding
-
Snij de prinsessenbonen in 2 of 3 en kook ze gaar in lichtgezouten water gedurende 8 min.
-
Snij de tapastomaten middendoor.
-
Snipper de uit fijn.
-
Snij de parmaham in reepjes.
Bereiding
-
Kook de pasta gaar in 4 l. lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit 3 el olijfolie en bak de bevroren gamba's gedurende ca. 10 min. Kruid naar smaak met cayennepeper en peper en zout.
-
Verhit ondertussen 1 el olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de room en de pesto toe.
-
Bind de saus lichtjes met instantsausbinder en voeg de groenten toe.
Afwerking
-
Verdeel de pasta over de borden, giet er de saus over.
-
Leg op elk bord dezelfde hoeveelheid gamba's.