Schil de mango’s, snij in blokjes en besprenkel met het sap van 1/2 limoen.
Snij 2 limoenen in partjes.
Snipper de munt en koriander fijn.
Snij de bananen in lange schijven van 1,5 cm dik en besprenkel met het sap van 1/2 limoen.
Snij de broccoli in kleine roosjes.
Snipper de sjalot fijn.
Schik de diepgevroren parelhoenfilets in een ovenschaal en overgiet met 3 eetl. olijfolie. Bestrooi met paprikapoeder, peper en zout en bak 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Verhit ondertussen 3 eetl. olijfolie en bak de sjalot. Voeg de basmatirijst toe met het kerriepoeder en roerbak 2 min. Voeg de broccoli toe en overgiet met 5 dl water. Dek af en laat koken (kooktijd: zie verpakking) tot de rijst gaar is.
Smelt de boter en stoof de blokjes mango gedurende 15 min. Kruid met peper en zout en mix indien u een fijne, gladde coulis wil.
Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de schijfjes banaan aan elke kant 2 min. tot ze goudbruin zijn.
Serveer de parelhoenfilet met de mangocoulis, de broccolirijst en de gebakken banaan.
Bestrooi met de munt en fijngesnipperde koriander en serveer met een partje limoen.
Voor een extra feestelijke toets kan u enkele plakjes carambola en Sharon vrucht (=Kaki) toevoegen.