Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.
Snipper de lente-uitjes in fijne ringetjes.
Snij de kalkoenensneden in dunne reepjes en kruid met zwarte peper en zout.
Plet de korianderbolletjes met de bolle kant van een lepel.
Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Verhit 2 eetl. rijstolie in een wok en bak de kalkoenenreepjes mooi bruin. Haal uit de pan en zet opzij.
Verhit opnieuw 2 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de aubergineblokjes enkele min. op een hoog vuur. Voeg de sojascheuten, de sojasaus, de chilisaus, de korianderbolletjes en de ahornsiroop toe. Roerbak enkele min.
Kook ondertussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Meng de kalkoenenreepjes en de noedels goed onder de groenten.
Werk af met de lente-uitjes en de sesamzaadjes.