Noedelpannetje

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediƫnten
  • 400 g Kippenfilet
  • 300 g Pasta (volkoren)
  • 1 bosje Lente-ui
  • 1 Limoen (Onbehandelde)
  • 5 cl Bouillon (groenten...)
  • 2 el Honing
  • 1 el Olijfolie
  • Peper
  • Zout
Bereiding
    Voorbereiding
  1. Snij de kip in reepjes.

  2. Spoel de limoen, schil hem en snij de schil in flinterdunne reepjes of mek een zeste van de pel.

  3. Snij de limoen doormidden. Pers 1 helft uit en snij de andere helft in plakjes.

  4. Meng het sap van de limoen met de honing en de olie en kruid met peper en zout.

  5. Maak de uitjes schoon en snij ze in stukken.

  6. Bereiding
  7. Meng de mengeling (sap, honing en olie) door de kippenreepjes

  8. Kook de pasta "al dente" in gezouten water. Giet af en spoel met koud water. Laat uitlekken.

  9. Verhit de wok en bak de kip goudbruin. Schep ze uit de pan.

  10. Roerbak de uitjes, limoenschil en pasta even samen.

  11. Voeg nu de kip toe in de wok.

  12. Breng op smaak met peper en zout en serveer.