Noedelpannetje
Ingrediënten
Bereiding
Voorbereiding
-
Snij de kip in reepjes.
-
Spoel de limoen, schil hem en snij de schil in flinterdunne reepjes of mek een zeste van de pel.
-
Snij de limoen doormidden. Pers 1 helft uit en snij de andere helft in plakjes.
-
Meng het sap van de limoen met de honing en de olie en kruid met peper en zout.
-
Maak de uitjes schoon en snij ze in stukken.
Bereiding
-
Meng de mengeling (sap, honing en olie) door de kippenreepjes
-
Kook de pasta "al dente" in gezouten water. Giet af en spoel met koud water. Laat uitlekken.
-
Verhit de wok en bak de kip goudbruin. Schep ze uit de pan.
-
Roerbak de uitjes, limoenschil en pasta even samen.
-
Voeg nu de kip toe in de wok.
-
Breng op smaak met peper en zout en serveer.