Lenteslaatje met komkommer en witte selder

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediƫnten :
  • 2 Komkommer
  • 3 stengels Selder (Witte)
  • 1/2 Limoen (Sap van...)
  • 1 teentje Look
  • 150 g Yoghurt (Griekse...)
  • 1 el Honing
  • 1/2 potje Bieslook (Verse...)
  • Peper
  • Zout
Bereiding :
    Voorbereiding
  1. Verwijder de draadjes van de selderstelen en snij ze in kleine blokjes

  2. Bereiding
  3. Meng de blokjes witte selder en komkommer in een slakom.

  4. Voeg de yoghurt, de honing, het limoensap, het knoflook en het bieslook toe.

  5. Kruid met peper en zout en meng goed.

  6. Afwerking
  7. Dien onmiddellijk op met bvb. Gegrild vlees of een stuk gegrilde tonijn.