Krokantje van geitenkaas met kastanjepuree
Ingrediënten :
De Vinaigrette
De Kastajepuree
Bereiding :
-
Start met de vinaigrette : doe alle ingrediënten samen en breng op smaak met peper en zout. Zoeter > meer honig. Zuurder > meer balsamico.
-
Snijd de rode kool zeer fijn en spoel deze niet. Maak een julienne van de appel en ui. Doe alles samen met de rozijnen en roquette in een kom en roer dit goed om met de vinaigrette. Wanneer deze een dag op voorhand gemaakt is, worden appel en ui ook rood.
-
Kook de knolselder gaar in gezouten water, giet af en laat voldoende verdampen. Roer er kastanjepuree door. Kruid met peper en zout, nootmuskaat en een snuifje suiker.
-
Kruid de geitenkaasjes met tijm en verpak ze in het filodeeg (8 op 8 cm.). Kleef het dicht met eigeel en bak deze 10 min. af op boterpapier in een voorverwarmde oven van 160°C.
-
Leg een toefje salade op het bord. Zet de filodeegjes daar tegen. Maak 3 torentjes kastanjepuree, druppel er notenolie over. Trek fijne streepjes honing en balsamico over gans het bord. Versier met een takje groen.