Koud hamrolletje met witloof en salade

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediƫnten :
  • Sla (Enkele blaadjes)
  • 1 stronk Witloof
  • 4 sneetjes Ham (gekookte...)
  • 75 g Kaas (Boursin met room)
  • 1/2 dl Room
  • 1 dl Water
  • Noten
  • Kruiden (verse...)
  • Peper
  • Zout
  • 1 takje Groen
  • Toastbrood
Bereiding :
  1. Kuis en spoel de sla en snij het witloof in lange reepjes. Maak de boursin vloeibaarder door er room + water bij te voegen. Meng de salade en witloof, samen met de noten, in een kom (houd nog wat Boursinroom over voor de afwerking). Breng op smaak met verse kruiden en peper en zout.

  2. . Leg een sneetje ham open en schik er sla en witloof op. Rol dit voorzichtig toe en leg het op een bord. Doe er nog een streepje room over en versier met een takje groen. Geef er een geroosterd sneetje brood bij.