Hollandse maatjes met appelsalade

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Hollandse maatjes met appelsalade

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Kuis de maatjes en bewaar ze op ijs. Maak een mayonaise.

  2. Kuis de boontjes en kook ze beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken en snij ze in fijne ringetjes. Maak een brunoise van de appel. Meng de appel, de boontjes en bieslook met weinig mayonaise en 1 tl mosterd. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Snij de tomaat in lange reepjes (verwijder eerst het vruchtvlees). Maak flinterdunne ringen van de ui en hak 2 el peterselie fijn.

  4. Dresseer het bord : duw de salade in een ring, leg de maatjes er rond. Werk af met stukjes tomaat, luzerne en uitingen. Draai tweemaal met de pepermolen.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *