Verhit de helft van de olie in een braadpan en bruin het lamsvlees. Haal het vlees uit de pan en plaats het in een ovenschotelen voeg er de zoete aardappelen aan toe.
Gebruik dezelfde braadpan, voeg er de rest van de olie bij om de uien zacht te bakken. Voeg de tomaten en hun sap toe en kook voor 4-5 minuten.
Voeg de tomatenpuree, komijn, oregano, honing en kippenbouillon toe. Kruid met zout en peper. Giet het geheel over de lamsbouten en zoete aardappelen
Dek de schotel af met aluminiumpapier en bg ak de schotel in de voorverwarmde oven gedurende 1 uur.
Haal de schaal uit de oven, voeg de soyabonen toe en plaats haar opnieuw 20 min. In de oven.
Strooi de peterselie 10 min. Vóór opdienen over het gerecht en sprenkel er citroensap over.
Dien op met rijst, aardappelpuree of stukjes brood zodat je de saus kan opdeppen.