Gevulde aubergines

Kookmethode ,
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
  • 800 g Gehakt (Gemengd...)
  • 40 g Boter
  • 1 Ui (Gesnipperd)
  • 1 Ei
  • 2 el Paneermeel
  • 2 teentjes Look (Fijngehakt)
  • 2 el Peterselie (Fijngehakt)
  • 2 Aubergine
  • 2 dl Tomaat (...saus)
  • 8 el Kaas (Comté, gemalen)
Bereiding :
  1. Meng het gehakt met de ui, het ei, het paneermeel, de knoflook, de peterselie en de rode pepertjes.

  2. Bak het mengsel in de Solo kort in de pan. Snij de aubergines overlangs door en haal het vruchtvlees er gedeeltelijk uit.

  3. Vul de auberines met het gehakt en overgiet met de tomatensaus.

  4. .Bestrooi met de gemalen Comté.

  5. Zet de aubergines een half uur in een oven op 180°C.

  6. Dien op verwarmde borden op en werk af met een takje groen.