Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Gevulde aubergines

Gevulde aubergines

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Meng het gehakt met de ui, het ei, het paneermeel, de knoflook, de peterselie en de rode pepertjes.

  2. Bak het mengsel in de Solo kort in de pan. Snij de aubergines overlangs door en haal het vruchtvlees er gedeeltelijk uit.

  3. Vul de auberines met het gehakt en overgiet met de tomatensaus.

  4. .Bestrooi met de gemalen Comté.

  5. Zet de aubergines een half uur in een oven op 180°C.

  6. Dien op verwarmde borden op en werk af met een takje groen.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.