Schil en rasp de gember. Maak de wortelen, preiwit, selder en ui schoon en snijd alles in blokjes van 1 cm. Zet apart.
Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Zet apart.
Versnijd de kip in kleinere stukken, verwijder het vel en kook ze gaar in 2 l kippenbouillon. Schep er regelmatig het schuim af.
Snijd het citroengras doormidden. Kook de groenten van stap 1 gaar in kokend water ( = kippenbouillon) samen met de gember, het citroengras, 2 stukjes steranijs en een snuifje peper. Laat ongeveer 30 min. doorkoken.
Verwijder de steranijs en het citroengras en voeg de snijbonen, de vissaus en sesamolie toe. Laat nog 5 min. sudderen. Doe de helft van de korianderblaadjes bij de bouillon en breng op smaak.
Kook de noedels gedurende 4 min. in kokend gezouten water. Laat ze uitlekken.
Verdeel de noedels over 4 diepe borden. Schik er de groenten en de stukken kip op. Giet er de groentebouillon over en werk af met fijngesneden lente-uitjes, fijngesneden Spaanse peper en verse koriander.