Gestoomde garnalenpakketjes
Ingrediënten :
Bereiding :
Voorbereiding
-
Snipper het bosje dragon
-
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Spoel ze en dep ze droog.
-
Pel de knoflook en snij in plakjes.
-
Pers de citroen uit en meng het sap met de olie en het knoflook.
-
Kruid deze mengeling flink met kurkuma en peper en zout.
-
Marineer de garnalen 1/2 uur in deze mengeling.
Bereiding
-
Kook de aardappelen 15 min. in gezouten water. Giet ze af en snij ze in staafjes
-
Snij de courgette in staafjes en vermeng ze met de aardappelen en de dragonblaadjes.
-
Verdeel het groentenmengsel over 4 vellen bakpapier.
-
Leg er de garnalen bovenop en verdeel er de marinade over.
-
Vouw de pakketjes dicht en stoom ze 20 min.
Afwerking
-
Serveer met een stukje stokbrood.