Gepeperde chocoladetaart

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Gepeperde chocoladetaart

Ingrediënten :

De garnituur

Bereiding :

  1. Smelt de chocolade in stukken ‘au bain marie’ en voeg er een 1 dl koffie bij. Meng de eidooiers één voor één voorzichtig door de afgekoelde chocolade. Kruid met peper van de molen.

  2. Klop de eiwitten stijf en spatel die voorzichtig door de chocoladecrème.

  3. Bedek een kleine springvorm (4 pers.) met aluminiumfolie. Bekleed de bodem en de randen met lange vingers, die door de koffie zijn gehaald. Vul de vorm op met chocoladecrème.

  4. Laat minstens 4 uren in de koelkast opstijven. Versnijd de taart voorzichtig en werk af met opgeklopte room en koffiebonen.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *