Gemarineerde entrecôte met pittige saus en witloofsalade

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Gemarineerde entrecôte met pittige saus en witloofsalade

Ingrediënten :

De Marinade

Bereiding :

  1. Snijd alle groenten voor de marinade en meng met de andere ingrediënten. Wentel er het vlees door, dek het af en laat het 8 uren marineren in de koelkast.

  2. Bereid de aardappelen naar keuze.

  3. Snij het witloof fijn en meng het met fijngesneden sjalot, mayo, graantjesmosterd en bieslook. Kruid met peper en en zout.

  4. Droog het vlees, na het marineren, goed af en bak het volgens de bak wijze goudbruin in boter. Kruid met peper en zout.

  5. Laat de vleesbouillon inkoken met suiker, ketchup en tabasco. Deglaceer de braadpan van het vlees en bind de saus met bruine roux.

  6. Serveer het vlees met de aardappelbereiding en witloofsalade op een warm bord. Napeer met de saus.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *