Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Gegrilde rabarber met geitenkaasje

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Laat 3 dl water, kaneel, munt en rietsuiker doorkoken en voeg 300 g in stukjes gesneden rabarber toe.

  2. Laat inkoken tot een dik sausje.

  3. Kook de rest van de stengels (in staven van 4 cm gesneden) gaar en laat ze schrikken.

  4. Kruid de rabarber met olie en prov. Kruiden en grill ze, geef er een warm geitenkaasje en dipsaus bij.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.