Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Exotische crumble met chocolade en kokos

Exotische crumble met chocolade en kokos

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Schil het fruit en snij het in blokjes van 1 cm. Verdeel over 4 ovenvaste schoteltjes. Verdeel er de chocolade over en besprenkel met gembersiroop en rum.

  2. Meng de bloem en kokos in een kom en wrijf er de boter door. Roer er de suiker onder en verdeel over het fruit

  3. Zet 25 min. in een voorverwarmde oven van 180°C. en dien warm op met een bolletje kokos-ijs.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.