Meng de ingrediënten voor de pralinécrème tot een homogene massa. Giet schuin in een glas en laat schuin opstijven in de koelkast.
Maak ondertussen de abrikozencompote. Doe de ingrediënten in een steelpan, breng alles aan de kook en laat goed doorkoken tot de abrikozen uit elkaar vallen. Laat afkoelen en verdeel over de cocktailglazen.
Neem 1 vel filodeeg en snij er lange repen van. Smeer ze in met boter en cacaopoeder en leg ze op elkaar ( 3 lagen ). Eindig bovenaan met boter, bresiliennenootjes en bloemsuiker. Bak ze krokant op boterpapier in een voorverwarmde oven van 190°C.
Meng de ingrediënten voor de chocolade-espuma, breng aan de kook en laat afkoelen tot ongeveer 40° c. Doe in een slagroomspuit en zet onder druk met 2 patronen. Schud goed en spuit bovenop de bereiding.
Werk de glaasjes af met bandjes filodeeg en serveer binnen het uur.