Campari met aardbeien

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
  • 500 g Aardbei
  • 2 Gelatine
  • 1 dl Sinaasappel (Sap van...)
  • 50 g Suiker
  • 1/2 dl Campari
  • Bloemsuiker
  • 1 takje Munt
Bereiding :
  1. Spoel de aardbeien, ontsteel ze en snij ze in vieren. Verdeel ze over 4 glaasjes en zet ze in de koelkast

  2. Week de gelatineblaadjes in koud water. Knijp ze uit.

  3. Verwarm ½ dl sinaasappelsap met de suiker en voeg de gelatineblaadjes toe, laat ze smelten. Haal de pan van het vuur en giet de rest van het sinaasappelsap en de Campari erbij. Laat bijna volledig afkoelen en verdeel over de aardbeien.

  4. Laat nog minstens 1 uur in de koelkast staan alvorens op te dienen. Werk af met bloemsuiker en een takje verse munt.