Buikspek ‘Duke of Berkshire’ gelakeerd met hot chocolate, salade van venkel en algen, yoghurtsaus met munt en koriander

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Buikspek ‘Duke of Berkshire’ gelakeerd met hot chocolate, salade van venkel en algen, yoghurtsaus met munt en koriander

Ingrediënten :

Het Buikspek

De Honingmengeling

De 'Hot Chocolate'

En Verder

Bereiding :

  1. Snijd de venkel fijn met de mandoline (tegendraads).

  2. Voeg de fijngesneden tomaten, wakame, limoen, peper, zout, een snuifje piment d’espelette en olijfolie toe.

  3. Voeg een snuifje suiker toe aan de Griekse yoghurt en meng er de munt, koriander en een mespunt piment d’espelette onder.

  4. Bak het spek in wat geklaarde boter, bestrijk het met de honingmengeling en laat het karameliseren.

  5. Frituur wat dille voor de presentatie.

Specificaties ingrediënten

    1. Hot Chocolate = Pikante kruidenmix met o.a. kaneel, gember, kardemom, zwarte peper en vanille.
    2. Wakame = Donkergroen Japans zeewier, wordt gebruikt in soepen en salades
    3. Piment d’espelette = Chilipeper uit Frans Baskenland met overheersende paprikasmaak.
Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *