Aubergines met tofu

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
  • 2 Aubergine
  • 200 gr Oesterzwam
  • 4 Sjalot
  • 300 gr Tofu
  • 4 teentje Look
  • 3 el Sesamzaad
  • 2 el Olijfolie
  • Kaneel (Poeder)
  • Zout
Bereiding :
  1. Haal de steeltjes van de oesterzwammen en snij ze in repen.

  2. Snij de tofu en de aubergines in plakjes. Snij de sjalot in ringetjes. Snipper de knoflook.

  3. Verhit de wok (zonder olie) en rooster de sesamzaadjes al omscheppend, tot ze beginnen te geuren. Hou ze apart.

  4. Roerbak de aubergines en de oesterzwammen in 2 el olie.

  5. Doe er de sjalot, de knoflook, de tofu en de sesamzaadjes bij en roerbak alles 3 à 4 minuten.

  6. Breng op smaak met kaneelpoeder en zout.