Apple Crumble-taart met Stevia

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediƫnten :
  • 150 g Bloem
  • 1 Ei
  • 15 g Stevia (= 150 g suiker)
  • 100 g Boter
  • 5 Appel
  • 50 g Rozijnen
  • 3 tl Kaneel
  • 5 g Stevia
Bereiding :
  1. Meng de bloem en stevia (15g) in een kom.

  2. Doe er koude boter in kleine stukjes bij en mix tot een kruimelig deeg,

  3. Voeg het ei toe en meng het nog even,

  4. Schil de appels en snij ze in kleine blokjes.

  5. Meng de appelstukjes met de rozijnen, kaneel en stevia (5gr).

  6. Doe 3/4 van het kruimeldeeg in een ingevette bakvorm, druk het lichtjes aan en zorg dat er een opstaande rand is (ongeveer 2cm).

  7. Verdeel het appelmengsel over de vorm.

  8. Strooi het resterende kruimeldeeg over de vulling,