Aardbeien met limoenmascarpone en kletskoppen
Ingrediënten :
De Kletskoppen
Bereiding :
De Aardbeien
-
Snij zestes van de limoen in heel fijne julienne en kook ze 2x kort in water
-
Pers de limoen en meng naar eigen smaak de mascarpone met het sap van de limoen. Voeg de zestes en eventueel wat honing toe.
-
Was de aardbeien voorzichtig, verwijder de kroontjes en snij de grote exemplaren in 2. Overgiet met een scheutje rum en bestrooi met fijne suiker. Meng met fijngesneden muntblaadjes.
-
Verdeel de aardbeien over 4 borden en schep er een lepel limoenmascarpone over. Serveer het gerecht zéér koel
De Kletskoppen
-
Meng de ingrediënten en voeg er water als laatste bij. Kneed alles goed.
-
Laat 2 uren rusten en draai er 4 tot 6 bolletjes van.
-
Bak ze 15 min. op boterpapier in een voorverwarmde oven van 180°C. Leg ze niet te dicht bij elkaar