Aardbei- en sinaasappelgelei

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Aardbei- en sinaasappelgelei

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Pel de sinaasappelen ‘à vif (enkel het vlees, geen velletjes) en bewaar het sap. Was de aardbeien en snijd ze in stukjes.

  2. Meng de aardbeien voorzichtig met de sinaasappel en de helft van de nootjes.

  3. Week de gelatine enkele minuten in koud water. Warm de wijn op met het sinaasappelsap, zwarte peper en suiker. Voeg er de geweekte gelatineblaadjes aan toe.

  4. Laat het mengsel afkoelen en doe er basilicum bij. Giet het op het fruit en laat die opstijven in de koelkast. Laat de porto inkoken tot siroop en koel die af.

  5. Snijd de terrine in porties met een scherp mes en serveer met porto.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *