Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Deeg Groenten

Makkelijke hartige snack van tortilla-chips met tomaat, avocado en mais onder lekker veel gegratineerde kaas, een topper of elk feestje!  Kan ook als hapje bij het aperitief.  Serveer het dan op een klein bordje.

Deze ovenschotel valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak. Serveer als borrelhap, verwen jezelf met een snack of eet de tortilla’s gewoon als avondeten! 

Je kan het klaarmaken met tortilla's, nacho's of dorito's.

Designed using Creattica. Powered by WordPress.